sobota, 19 października 2013

217. Sobota, naleśniki

Sobota ? Przez ten 3-dniowy weekend czuję jakby była niedziela. Całkiem fajne uczucie :)
Wstaję, rozgrzewam patelnię i smażę :) !

Po zjedzeniu jednego, stwierdziłam, że lepsze będą podsmażone :) I miałam rację :D

Pełnoziarniste naleśniki z puree dyniowym, babcinymi dżemami, musem z jabłek, cynamonowym serkiem i gruszką








15 komentarzy:

  1. zawsze robisz takie smakowite naleśniki i pysznie nadziane :) u mnie dziś na obiad, też podsmażane ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. ojej, pyszne! miałam dziś ochotę na naleśniki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale napchane :D Takie są najlepsze!

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaki złocisty kolor, jesienny taki! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. kusisz tą dynią i kusisz, a ja chwilowo nie mam jej w domu :)

    OdpowiedzUsuń
  6. u mnie identyczne dzisiaj :D pyszne !

    OdpowiedzUsuń
  7. Nadzienia po brzegi, świetna kombinacja,a podsmażane naleśniki to mistrzostwo :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Podsmażane najlepsze są ! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. no oczywiste, że podsmażone lepsze!

    OdpowiedzUsuń
  10. to już chyba tradycja że w sobotę smażysz naleśniki :D

    OdpowiedzUsuń
  11. uwielbiam tak różnorodnie podane naleśniki :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Te Twoje naleśniki są zawsze takie... jak by to określić... smakowicie wypełnione? Powiedzmy, że o to mi chodziło, ale miło się na nie patrzy, podejrzewam, że je się je jeszcze lepiej!

    OdpowiedzUsuń
  13. Kupiłaś mnie tym nadzieniem! Pięknie wysmażone *-*

    OdpowiedzUsuń
  14. i dobrze - odpoczynek się należy :)

    OdpowiedzUsuń