Lubię czasami postać nad owsianką dłużej, gotować ją 10..15..20 minut. Wychodzi niesamowicie kremowa, a płatki rozpływają się w ustach :)
Owsianka na bananowym mleku sojowym z jabłkiem podana z bananem, gorzką czekoladą, poppingiem z amarantusa i cynamonem. |
Im gęstsza i bardziej kremowa, tym lepsza :3
OdpowiedzUsuńgęsta, lepka owsianka i poranek staje się cudowniejszy! <3
OdpowiedzUsuńJa owsiankę robię zawsze wieczorem, wtedy jej konsystencja jest najlepsza :D
OdpowiedzUsuńMnaim! Pyszności i jeszcze raz pyszności! : * Zjadłabym : )
OdpowiedzUsuńJak tez i zapraszam na nowo odświeżony blog! Oraz nowe notki : * Będzie mi bardzo miło ,jeżeli zawitasz : * http://vizualny-swiat.blogspot.com/ Pozdrawiam Serdecznie i Cieplutko! : )
zgadzam się z pierwszym zdaniem :)
OdpowiedzUsuńmmm pychota ;) kremowa owsianka najlepsza ;)
OdpowiedzUsuńJa też uwielbiam gotować ją długo w tedy robi się taka pysznie kremowa i gęsta <3
OdpowiedzUsuńdługo gotowana najlepsza :)
OdpowiedzUsuńTy wiesz, że ja też ostatnio stoję nad garnkiem i mieszam w nieskończoność?:D
OdpowiedzUsuńJa też taką uwielbiam! Niektórzy już by powiedzieli, że jest rozgotowana, ale kit z tym, taka jest najlepsza! <3
OdpowiedzUsuńbananowa jest obłędna w każdej wersji <3
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie kremowe owsianki. Czasami też mielę płatki, żeby wyszła jeszcze delikatniejsza :)
OdpowiedzUsuńsmacznie wygląda:)
OdpowiedzUsuńPysznie się prezentuje! Ja zazwyczaj gotuję krócej, z powodu braku czasu, ale taka "przegotowana" jest najlepsza! :)
OdpowiedzUsuńTaka kremowa jest najlepsza! Warto poświęcić więcej czasu ;)
OdpowiedzUsuńOwsianka z bananem zawsze podbija moje serce. Dodatki dobrane mistrzowsko :)
OdpowiedzUsuńW moim zwyczaju jest gotowanie płatków właśnie ok. 20 min .:)
OdpowiedzUsuńbanan do owsianki to jedno z lepszych połączeń! :)
OdpowiedzUsuń